SmartPTT - ohjelmisto radioverkkojen hallintaan

SmartPTT on erityisesti Motorola MotoTRBO-radiopuhelinjärjestelmiä varten suunniteltu puhelunvälitys- ja hallintaohjelmisto. SmartPTT:n avulla voit liittää erilliset radiojärjestelmät helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi ja yhdistää puheluita näiden välillä. SmartPTT:llä on esimerkiksi mahdollista yhdistää digitaaliset MotoTRBO-verkot vanhoihin analogisiin järjestelmiin niin että puhuminen onnistuu näiden välillä.

Yleiskatsaus

SmartPTT on suunniteltu radioverkon hallintaan, tarkkailuun ja datantallennukseen. Windows-ympäristössä toimivan Dispatcher-ohjelman avulla operaattori voi ottaa radionkäyttäjiin yhteyttä, tehdä ryhmäpuheluita, lähettää tekstiviestejä, sulkea radioita pois verkosta ja seurata näiden sijaintia GPS:n avulla. Dispatcher-ohjelman avulla voidaan myös reitittää erillisten MotoTRBO-tukiasemien ja analogisten radioverkkojen ääniliikennettä niin että erilliset verkot kuulevat toisensa. Dispatcherin avulla operaattori voi lajitella käyttäjät ryhmiin, tallentaa näille erilaisia tietoja kuten nimen, kuvan ja työtehtävän sekä asettaa näille manuaalisesti tai automaattisesti erilaisia tiloja esimerkiksi saatavuuden tai senhetkisen alueen mukaan. SmartPTT on siis erinomaisen kattava ja helppo työkalu radionkäyttäjien tarkkailuun ja viestinnänhallintaan. SmartPTT voi tallentaa puhelinten GPS-tiedot, tekstiviestit, status-viestit ja jopa puhelut tietokantaan mistä ne ovat myöhemmin saatavilla.

GPS ja kartat

SmartPTT:n suurin etu on sen monipuoliset karttaominaisuudet. Niiden avulla voit seurata GPS:llä varusteltujen radioiden sijaintia reaaliaikaisesti kartalta. SmartPTT:ssä on valmiina Google Maps-karttatoiminto ja se tukee monia muita eri karttasovelluksia. Halutessa ohjelmisto voi piirtää käyttäjän reitin kartalle, ja karttaan voi määrittää erilaisia hallinta-alueita automaattista seurantaa varten.

Automaattinen hallinta

Operaattori voi määrittää SmartPTT:hen erilaisia sääntöjä käyttäjien automaattista hallintaa varten. Näissä voidaan asettaa todella monipuolisesti erilaisia käyttäjän toimiin, radioverkkoon tai käyttäjän sijaintiin liittyviä ehtoja joiden toteutuessa voidaan valita haluttu toimenpide laajasta valikoimasta. Näin voidaan esimerkiksi antaa käyttäjälle aina ilmoitus tekstiviestillä, vaihtaa käyttäjän tila tai antaa operaattorille äänimerkki muiden vaihtoehtojen lisäksi. Voit siis esimerkiksi määrittää karttaan tietyt alueet ja ohjelmoida käyttäjien tilan vaihtumaan sen mukaan millä alueella he liikkuvat, tai antaa äänimerkin aina kun käyttäjä on paikallaan pidempään kuin asetetun ajan. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä ohjelmiston erittäin monipuolisista toiminnoista.

Kokoonpanovaihtoehdot

1. SmartPTT Basic

SmartPTT Basic-ohjelmiston avulla voidaan liittää MotoTRBO-ajoneuvoradio IP-hallittavaan SmartPTT-verkkoon. SmartPTT RadioServer-Windows-ohjelmisto asennetaan tietokoneelle johon ajoneuvoradio saadaan liitettyä. Ajoneuvoradio välittää radioverkon datan ja ääniliikenteen RadioServer-ohjelmistolle joka puolestaan yhdistää sen Dispatcher-ohjelmistolle joka voidaan asentaa minne tahansa muualle, jossa radiodataan halutaan päästä käsiksi. Näin operaattori voi lähettää ajoneuvoradion kautta radioverkkoon ja vastaanottaa siitä.

2. SmartPTT Enterprise

 IP-yhdistettyjä tukiasemia varten on olemassa SmartPTT Enterprise-versio. Ajoneuvoradioiden yhdistämisen lisäksi siihen voidaan suoraan liittää IP Site Connect-ohjelmoitu MotoTRBO-tukiasema verkon kautta. Näin voit liittää suurenkin MotoTRBO-verkon kerralla järjestelmään. SmartPTT Enterprisessä on myös mahdollisuus liittää kiinni analoginen ajoneuvoradio, jolloin voit liittää analogisen radioverkkosi suoraan SmartPTT-verkkoon. Tämä onnistuu myös analogitilassa toimivien MotoTRBO-ajoneuvoradioiden avulla.

Kysy lisää!

SmartPTT on erittäin monipuolinen ohjelmisto ja olemme yllä listanneet vain muutamia sen toiminnallisuuksista. Jos sinulla on mahdollinen käyttötarkoitus SmartPTT-ohjelmistolle muttet ole varma onko ohjelma siihen soveltuva, soita toimistollemme 09-412 6677 tai lähetä sähköpostia , niin kerromme lisää ohjelmiston ominaisuuksista. Yrityksellämme on SmartPTT-testikokoonpano joten voit tarvittaessa tulla käymään niin voimme esitellä ohjelmiston ominaisuuksia toimistollamme.

Avainominaisuudet

  • Radioiden etähallinta
  • Radioiden GPS-seuranta
  • Tapahtumien ja puheluiden tallennus
  • Tekstin- ja datansiirot
  • Monitorointi
  • Radioverkkojen yhdistäminen
  • Puhelinliikenteen liittäminen radioverkkoon
  • Suora IP-liitettävyys
  • Älypuhelinliitettävyys
  • Web-käyttöliittymä

 

 

SPTTA0001 - SmartPTT Basic-ohjelmisto
SPTTE0001 - SmarrtPTT Enterprise-ohjelmisto

Esite (ENG)