ICOM Advanced Radio System WLAN-puhelinjärjestelmä

Langattoman verkon kautta toimiva radiopuhelinjärjestelmä 

Perinteiset radiopuhelinjärjestelmät vaativat laajentuakseen aina uusia tukiasemia. ICOM:in uusi Advanced Radio System-järjestelmä pystyy hyödyntämään jo olemassaolevaa WLAN-verkkoa, näin tehden kalliiden radiopuhelintukiasemien hankkimisen tarpeettomaksi. Puhelinjärjestelmän terminaalilaite IP100H vastaa ulkoisesti perinteisiä radiopuhelimia, mutta voi hyödyntää olemassaolevaa langatonta verkkoa liikenteen siirtämiseen. Tällä tavoin saavutetaan digitaalisuuden edut, kuten vahva salaus, käyttäjien monitorointi tietokoneelta, tekstiviestien lähetys, sekä radiopuhelimille epätyypillinen Full Duplex: voit yhtaikaa kuunnella ja puhua, ja voit kuunnella useaa käyttäjää yhtaikaa. 

Radiopuhelimen lisäksi verkkoon pääsee helposti käsiksi miltä tahansa tietokoneelta. IP100FS-hallintaohjelmiston avulla näet aktiiviset radiot ja voit kuunnella sekä verkon liikennettä että puhua sen käyttäjille. Näet myös radiopuhelinten sijainnin sen perusteella mitä tukiasemaa ne käyttävät. 

ICOM Advanced Radio System skaalautuu helposti niin pieniin kuin suuriinkin ympäristöihin. Järjestelmän ytimenä toimii kontrollerilaite IP1000C, jota on saatavana pieniin verkkoihin sopivana 20 käyttäjän mallina ja laajempiin järjestelmiin suunniteltuna 100 puhelinta tukevana versiona. Järjestelmä toimii usean lähiverkon välillä VPN-yhteyksien avulla, ja se voidaan liittää muihin järjestelmiin, kuten analogisiin ja digitaalisiin radiojärjestelmiin tai IP-puhelinjärjestelmiin VE-PG3-gateway-laitteen avulla. 

Järjestelmä käyttää lupavapaata WLAN-aluetta joten et tarvitse radiolupia sen käyttämiseen. Laitteet toimivat kaikissa standardinmukaisissa WLAN-verkoissa, joten voit käyttää esim. Motorolan tai CISCO:n valmistamia WLAN-tukiasemia. Järjestelmän tuoteperheeseen kuuluu kuitenkin myös WLAN-tukiasema ja VPN-silta, mikäli sinulla ei ole vielä valmista langatonta verkkoa, tai sinun tulee yhdistää useampi lähiverkko yhteen.


  • Lupavapaa
  • Full Duplex: kuuntele samalla kun puhut
  • Many-to-one: Voit kuunnella useaa käyttäjää yhtaikaa
  • Digitaalinen: tekstiviestit, vahva salaus
  • Toimii kaikissa WLAN-verkoissa
  • Maksimissaan 100 yhtaikaista käyttäjää
  • Mahdollisuus kommunikoida tietokoneella
  • Yhdistettävissä muihin kommunikaatiojärjestelmiin

Tuoteperheen laitteet

IP110H - käsipuhelin WLAN-verkkoihin
IP1000C - puhelinpalvelin
IP100FS - tietokoneohjelmisto järjestelmän käyttöön


AP-90M - ICOM WLAN-tukiasema
VE-PG3 - Gateway-laite eri puhelinverkkojen yhteenliittämiseen
SR-VPN - ICOM VPN-reititin

 


 

  Tuotteen PDF Eng