WLAN järjestelmät, linkit ja 4G-LTE reitittimet

Connect Services Oy:n tarjoamat hallittavat Ubiquiti UniFi WLAN järjestelmät ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja keskitetysti hallittavia järjestelmiä esim. hotelleihin, suuriin yleisötiloihin tai toimistotiloihin.

Point-to-Point WLAN linkkien avulla on mahdollista laajentaa esim. yrityksesi tai kotisi LAN-verkkoa toisiin tiloihin tai rakennuksiin. Näköyhteydellä linkkien avulla voidaan saavuttaa kymmenien kilometrien yhteysetäisyyksiä nopeuden tästä kärsimättä.  Kauttamme on saatavilla Radwin:n ja Ubiquiti Networks:n lupavapaita linkkituotteita.

Radwin on ammattilinkkejä valmistava Isrealilainen yritys, jonka tuotteet ovat maailmalla tunnettuja luotettavuudestaan ja kestävyydestään.

USA:laisella Ubiquitilla on valikoimassaan erittäin laaja linkkimallisto edullisista kevyistä malleista aina 24Ghz 2Gbps valokuituyhteyksiä vastaaviin ammattilinkkeihin asti, joista sivuillamme esillä ovat vain muutamat mielestämme parhaiten Suomen olosuhteisiin sopivat ja käytännössä testatut mallistot sekä sisä- että ulkokäyttöön. Hallittavissa WLAN verkoissa Ubiquitin UniFi verkko on edullinen pilvihallittava kokonaisuus, jossa voidaan hyödyntää myös Mesh teknologiaa parantamaan verkon toimintaa mahdollisissa laiterikkotilanteissa.

OutDoorRouter on ammattikäyttöään valmistettu säänkestävä 4G-LTE reititin. Kauttamme saat vaativiin olosuhteisiin tarkoitetut ulkomallit asennettavaksi esim. laivoille, erämökeille tai saaristoon. 

Kysy lisää soittamalla meidän puhelinnumeroon 09 412 6677 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .