Vertex radiopuhelimet ammattikäyttöön

Tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja Vertex käsiradiopuhelimia, sekä autoradiopuhelimia. Tuotteet on suunniteltu ammattikäyttöön, joten tuotteissa on erittäin kestävä runko sekä käsiradiopuhelimissa on ammattikäyttöä kestävä akku. Malliston käsipuhelimiin on saatavilla myös runsaasti lisävarusteita, joiden avulla puhelimien toimintoja saadaan muokattua muuttuvaa käyttöympäristöä vastaaviksi.

Mallistosta löytyy sekä näytöllisiä että näytöttömiä käsi- ja autoradiopuhelimia. Lisäksi valikoima sisältää ATEX-versiot VHF- ja UHF-taajuuksille.

Japanilainen VERTEX STANDARD on perustettu vuonna 1956. Yritys on toimintansa alusta lähtien tullut tunnetuksi korkealuokkaisten radiolaitteiden tuotekehittelijänä ja uusien laiteratkaisujen esittelijänä. VERTEX STANDARDin tuotevalikoimalle ominaisia piirteitä ovat korkealuokkaiset tekniset ja laadulliset ominaisuudet sekä kilpailukykyinen hinta. VERTEX STANDARD:lle on myönnetty ISO 14001:2004 sekä ISO 9001:2000 laatusertifikaatit.

Tutustu tuotteisiin:
- Siirry tuotehakemistoon tästä

Ota yhteyttä tai täytä yhteydenottolomake, niin ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarpeitasi vastaavat Vertex radiopuhelimet.