Silentex

Valikoimistamme Silentex tuotteet sisältävät passiiviset ja aktiiviset kuulonsuojaimet, sekä erityisesti ammattikäyttöön suunnitellut kuulosuojainheadsetit. Silentex -tuotevalikoimaan kuuluvat myös langattomat – bluetooth-tekniikkaa hyödyntävät - ratkaisut.

Silentex kuulosuojainheadsetit

Useat malliston kuulosuojainheadsetit on varustettu tehokkaasti melua kompensoivalla puomumikrofonilla ja heijastavalla pääpannalla, jolloin headsetit sopivat käytettäväksi niin meluisissa olosuhteissa kuin pimeän aikaankin. Headsetit ovat helposti yhdistettävissä ja irrotettavissa kommunikaatioradiosta, joka helpottaa työmaalla tapahtuvaa yhteydenpitoa esimerkiksi työvuorojen vaihtojen yhteydessä.

Silentexin mallistosta löytyy myös erityisiä Ground Service –malleja, jotka on suunniteltu varta vasten lentokenttien maapalveluiden käyttöön. Näissä malleissa on kiinnitetty erityistä huomiota melusuojaukseen sekä headsetin näkyvyyteen.

Oheisen listan avulla voit tutusta mallistostamme löytyviin Silentex –tuotteisiin.

Silenta on yksi maailman johtavista kommunikaatio- sekä kupukuulonsuojainten valmistajista. Silenta on erikoistunut laadukkaiden kupusuojainten valmistamiseen ja kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Kuulonsuojainten ohella Silenta valmistaa myös kasvonsuojaimia ja teknisiä muoveja. Silenta tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, CE-merkittyjä, testattu EN 352 ja ANSI S3.19-1974 standardien mukaisesti, ja toimintamme on ISO 9001:2008 sertifioitu.

Silenta kuulonsuojaimia toimitetaan ympäri maailmaa teollisuuteen, puolustusvoimille ja vapaa-ajan käyttötarkoituksiin.

Silentan periaatteena on valmistaa ja markkinoida korkealuokkaisia työturvallisuustuotteita pään ja kasvojen suojaukseen, ja parantaa näin työhyvinvointia.

Silenta yritysryhmään kuuluva Oy Silenta Electronics Ltd valmistaa mm. elektronisia edustamiamme Silentex kuulonsuojaimia. Niin kupukuulonsuojainten, kuin elektronisten kuulonsuojainten alalla, Silenta tekee jatkuvaa tutkimus- ja kehitysyhteistyötä kumppaneidensa kanssa vastatakseen ajan haasteisiin. Silenta Electronicsin tuotteet ovat syntyneet tuloksena jatkuvasta T&K – työstä asiakkaiden tarpeisiin vastauksena.

Silentex A-Com BT headset

 

Ota yhteyttä tai täytä yhteydenottolomake, niin henkilökuntamme auttaa sinua tarpeitasi vastaavan Silentex/Silenta tuotteen löytämisessä.