Radiopuhelimet vaativaan ammattikäyttöön

Valikoimistamme löydät radiopuhelimet useisiin eri käyttötarkoituksiin, aina meri VHF -laitteista ilmailuradiohin asti - - perinteisempiä ammattilaisten radiopuhelimia unohtamatta. Edustamme useita tunnettuja ja nimekkäitä valmistajia, joiden mallistoista löydät tarpeitasi vastaavat laitteet esimerkiksi ajoneuvokäyttöön. Suoritamme myös yritysten radiopuhelinverkkojen suunnittelua ja tarvittavat tukiasema ja muut radiolaiteasennukset. Nopea radiopuhelinhuoltomme ja varaosamyyntimme vastaa edustamiemme radiojärjestelmien luotettavuudesta ja toimivuudesta jatkossakin.   

Radiopuhelinmerkit:

Nykyaikaisten radiopuhelinten perusmallit voidaan varustella myös ns. lisäyksiköillä, jotka mahdollistavat mm. puheliikenteen salauksen ja puhemuistitoiminnot. Lisäyksiköiden avulla perusmallit voidaan päivittää muuttuneita tarpeita vastaaviksi.

Motorola releoiva MOTOTRBO tukiasema

Tutustu valikoimaamme tästä linkistä.

Ota yhteyttä tai täytä yhteydenottolomake, niin ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarpeitasi vastaavat radiopuhelimet kattavasta tuotevalikoimastamme.

Connect Services Oy on Espoolainen  yritys, joka on keskittynyt radiopuhelinten ja ammattielektroniikan myyntiin ja huoltoon.
Yrityksemme on toiminut vuodesta 1997 ja henkilökunnallamme on jo yli 25 vuoden kokemus radiopuhelinten huollosta. Ota siis yhteyttä osaaviin alan ammattilaisiin.

Soita numeroon 09-4126677 tai täytä yhteydenottolomake.