Motorola radiopuhelimet ammattikäyttöön

Tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja monipuoliset Motorola radiopuhelimet niin ajoneuvo- kuin kiinteään käyttöön. Kattavasta mallistosta löydät laadukkaat ja toimintavarmat peruspuhelimet, joiden toimintoja voidaan tarpeen vaatiessa kasvattaa lisäyksiköiden ja lisälaitteiden avulla. Näin toimimalla peruspuhelin saadaan vastaamaan esimerkiksi muuttuvaa työ- tai käyttöympäristöä.

Motorola on yhdysvaltalainen viestintävälineitä valmistava suuryritys joka on perustettu jo vuonna 1928. Alussa yhtiön tuotteita olivat autoradiot. Yhtiön nimi muutettiin Motorolaksi vuonna 1947, mutta sanaa on käytetty tavaramerkkinä jo 1930-luvulta lähtien. Motorola on ollut edelläkävijä langattoman viestinnän kehittämisessä jo yli 80 vuotta!

Digitaalinen radiopuhelinjärjestelmä ammattikäyttöön
Valikoimistamme löydät myös tietoturvalliset digitaaliset Motorolan MOTOTRBO järjestelmät, jotka tarjoavat useita kehittyneitä ominaisuuksia ja etuja perinteiseen analogiapuhelimeen verrattuna.

Motorola MOTOTRBO digitaaliset radiopuhelimet

Katso lisää tuotteista:
- Siirry tuotehakemistoon tästä

Ota yhteyttä tai täytä yhteystietolomake, niin henkilökuntamme auttaa sinua tarpeitasi vastaavan Motorola laitteen löytämisessä.